ETW Certificaat

Het ETW-certificaat wordt toegekend aan boomverzorgers die voldoen aan strenge normen en kwalificaties op Europees niveau. Het vertegenwoordigt niet alleen technische vaardigheid, maar ook diepgaande kennis van boombiologie, veiligheidsprocedures en ecologische verantwoordelijkheid.

Onze ETW-gecertificeerde medewerkers hebben uitgebreide training en ervaring, waardoor ze in staat zijn om diverse aspecten van boomverzorging aan te pakken, van snoeien en kroonverzorging tot boomverwijdering en gezondheidsbeoordeling. Dit certificaat is een bewijs van onze expertise en ons vermogen om de gezondheid en schoonheid van bomen te behouden en te verbeteren.

Bij J. Sloot Boomverzorging zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige boomverzorgingsdiensten, ondersteund door onze ETW-certificering. Als u op zoek bent naar professionele boomverzorging van topkwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres. We verwelkomen de kans om uw bomen te verzorgen en te koesteren, en zo uw groene omgeving te verbeteren.