Heeft u vragen? Neem contact op met tel: 06-131 08 882

Fruitbomen Snoeien

Het bijwerken van een appelboom, perenboom of andere fruitboom kan een grote klus zijn. Zonder geschikt materiaal en met beperkte ervaring, kunt u hier zeer veel tijd aan kwijt zijn. Terwijl u hiermee uw fruitoogst flink kunt beïnvloeden!
Kies voor de zekerheid van goed gesnoeide fruitbomen en vergroot uw kans op een optimale fruitoogst, besteed het snoeiwerk uit aan J Sloot Boomverzorging!

Specialist in het snoeien van fruitbomen
Van huis uit is J Sloot opgegroeid met fruitteelt. Het snoeien van fruitbomen was een terugkerend fenomeen, waar steeds meer plezier bij is komen kijken. Reeds 5 jaar is het bedrijf professioneel actief in het verzorgen van zowel particuliere als agrarische snoei-, rooi- en freeswerkzaamheden.

Een betaalbare oplossing die zichzelf terug kan betalen
Bij het snoeien van fruitbomen komen vele factoren om de hoek kijken, die uw oogst kunnen beïnvloeden. J Sloot Boomverzorging zorgt ervoor dat uw bomen op het juiste moment en op correcte, verantwoorde wijze in perfecte staat worden gebracht. Dit maximaliseert de kans op een goede oogst!

Is dit rendabel? Wij kunnen u op voorhand niet vertellen wat onze dienst kost. Dit is namelijk afhankelijk van onder andere de locatie, het type boom en de hoeveelheid bomen. Wij voorzien u echter graag van een gerichte kosten indicatie. Neem dus vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in een van onze diensten? Bel: 06-131 08 882