Heeft u vragen? Neem contact op met tel: 06-131 08 882

Boomstronk Verwijderen

Soms zit een boom gewoon in de weg. Gelukkig kan deze dan verwijderd worden. Het weghalen van de stronk van de boom is echter een arbeidsintensieve taak, die voor de normale particulier niet of nauwelijks uit te voeren is. Gelukkig hoeft de boomstronk niet altijd volledig verwijderd te worden!

 

Boomstronk verwijderen of frezen?
Als specialist in het rooien en frezen van bomen en boomstronken, heeft J Sloot Boomverzorging de oplossing in huis. Wij kunnen uw boomstronk ‘frezen’. Zeer secuur kan de bovenste 25 a 30 centimeter van de boomstronk verwijderd worden. Zonder daarbij schade te doen aan de nabij omgeving.

Is het frezen van een boomstronk effectief?
Soms zitten de wortels van een boom dusdanig diep, dat voor het verwijderen van de stronk uw gehele tuin afgegraven moet worden. Daar zit niemand op te wachten! Door de top van de boomstronk te frezen, heeft u voldoende ruimte om uw terras, vijver of tuinhuis verantwoord aan te leggen. Doordat bij het frezen de boom ook doodgemaakt wordt, zal deze niet meer gaan groeien.

Betaalbaar boomstronken verwijderen in omgeving Gelderland
Hoeveel kost het frezen van een boomstronk? Die vraag kunnen wij niet zomaar beantwoorden.

De kosten zijn onder andere afhankelijk van de locatie van de boomstronk, het type hout en andere omstandigheden. Vraag daarom gerust vrijblijvend een prijsindicatie op. Vanuit Zoelen bedienen wij vele particulieren en bedrijven in Tiel, Geldermalsen en de provincies Utrecht en Geldermalsen. Ons verzorgingsgebied beperkt zich echter niet tot deze regio’s.


Heeft u interesse in een van onze diensten? Bel: 06-131 08 882