Heeft u vragen? Neem contact op met tel: 06-131 08 882

Bomen Rooien

Uw bomen verdienen het beste. Het is toch zonde wanneer uw bomen door achterstallig of verkeerd onderhoud niet meer mooi uitkomen of uw zonlicht blokkeren?

Bomen rooien: altijd en overal
Het rooien van een boom kan afhankelijk van de locatie een uitdagende klus zijn. Voor hoge bomen is het zonder geschikte apparatuur uiteraard al lastig om een goede oplossing voor uw probleem te vinden. Wie gaat immers op de ladder staan?

Wij raden het u ten strengste af om dit zelf te doen. Bespaar u zelf het risico en laat de specialisten van J Sloot Boomverzorging uw klus opknappen. Los van de professionele zagen en bijlen die wij gebruiken, hebben wij ook de beschikking over hijskranen en hoogwerkers. Hierdoor kunnen we zelfs de hoogste en lastigste klus voor u klaren!

 

Betaalbaar bomen rooien in omgeving Gelderland
J Sloot Boomverzorging is gevestigd in Zoelen. Wij bieden onze diensten echter ver buiten de omgeving Tiel, Geldermalsen, Utrecht en Gelderland aan.
Betaalbaar? Wij zouden u graag van tevoren een definitief kostenplaatje geven. Bomen rooien is echter maatwerk, waarvan de kosten afhankelijk zijn van de omstandigheden. Om meer inzicht in de kosten voor het rooien van uw bomen te krijgen, nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend contact op te nemen met J Sloot Boomverzorging.

 

Heeft u interesse in een van onze diensten? Bel: 06-131 08 882